perjantai 31. elokuuta 2012

Lesbos Island

Torstain missio: Ateenasta kohti Lesbojen saarta!

Ihan oikeasti tän saaren nimi on Lesbos Island. Nyt ku olin tosi ihana ihminen, ja aloin seurusteleen muutamaa tuntia ennen lähtöä, nii tää saari sopii mulle ku nyrkki silmään ^__^
No joo, tää nimi taitaa olla vanhentunu, että nykyään käytetään nimitystä Lesvos. Mutta minä ainaki asun nyt lesbojen saarella. On täällä vissiin myös heteroita.

Ateenasta lähin hotellilta seikkaileen metrolla kohti Piraeuksen satamaa, joka oli jottain 15km päässä. Ei siinä muuten mittään, mutta ku kreikkalaiset ei olleet tajunneet rakentaa sitä metroa sinne mun satamalaiturille asti, nii sai melkeen puol tuntia kävellä että pääsi perille. Ja eihän toi matkalaukku painakkaa ku ehkä 30 kiloa ku survoin sinne käsimatkatavaratki. Onneks ostin hyvän laukun, muuten olis palanu hermot jos ois sen kans joutunu tappelemaan. Portaat oli kyl vähä haastavia ja nyt on oikea haba ihan tulessa. Kyllä, mulla on hauikset.

No sitte ku pääsin laivalle nii olin aivan mielissään! Jee, ostin lipun kannelle, siellä mä makaan aurinkotuolissa ja siemailen drinkkejä ja otan aurinkoa! Ja sitten myös kiertelen kaikki kaupat ja ostan jonku ihanan käsilaukun! No miten siinä sitte kävi? Paskat siellä kannella ollu mitään muuta ku muovisia tuoleja, kauppoja oli tasan yks ja seki nii kämäsen näkönen etten jaksanu ees mennä sinne. Sit siellä oli istumapaikkoja isot huoneet täynnä, siis kreikkalaiset matkustaa täällä laivalla samanlain ku me junalla! Istuvat vaan penkeissään, nukkuvat, kuuntelevat musiikkia... Telkkarit siellä sentään oli. Ja pari "kahvilaa", siis semmosia mitä meillä junassa. Voi hitto meinas alkaa keittämään, että joo ompa hieno laivamatka ja kestääki vaan 8,5 tuntia. Mutta meikä istu sitte auringossa, luin lehteä (thank God ostin paksun muotilehen Suomesta mukkaan) ja kuuntelin musiikkia. Ja nukuin. Ja poltin itteni auringossa niin lahjakkaasti, että tää näyttää nyt ihan hirveeltä. Käytin kyllä aurinkorasvaa, vaan ei oikeen toimi ku valkosena tuonne mennee ja on auringossa koko päivän.

No, perille päästiin ja tää majatalo on tosi kiva! Ateena oli aivan perkeleen ruma, mutta täällä on asutus väljempää ja kasvillisuutta paljo enempi. Tosi kauniita taloja ja palmuja ja kaikkea! Ja lämmin! Oon nyt siis Mytilenen kaupungissa kuukauden verran, ja tää on ihan rannassa, joten jospa tuolta jonku biitsinki kaivais.

Illalla sitten saavuin tänne aika myöhään, joskus klo 22:30. No siellä laivalla ei ollu myynnissä ees tupakkaa, joten piti lähteä täällä ettimään kioskia. Joutu käveleen ihan tonne keskustaan asti, jotain puol tuntia, että löyty avoinna oleva kioski. Ostimpahan myös Breezerin ja siemailin sitä takas tullessa. Makiaa ostaa keskellä yötä yks briizeri kioskista ja juua sitä julkisella paikalla ^___^ LUKSUSTA! Onkohan täällä paljo juoppoja.

No samalla ku etin sitä kioskia, nii näin sivukujalla jonku valokyltin et CAFE jotain. Päätin mennä kysymään jos siellä olis tupakkaa. No kuhan sisälle pääsin, nii se oli ihan pieni ja pimeä paikka, vaan joku UV-valo loisti ja musiikki soi isolla. Kaikki muijat oli helvetin pyntättyjä ja hienoja ja käänty kattoon mua ku turistina sinne lompsin jossai legginsseissä ja ilman meikkiä O____o Ja vittu niiden hampaat loisti valkosena ja kaikkien silmät oli TOSI pelottavat. Tuli vähä kiire ulos sieltä. Ei todellakaa ollu mikää kahvila ku muistutti lähinnä jotain huumeluolaa. Ei juma oikeesti, en mee sinne ennää ikinä!

Sitte yöllä puol viiden aikaan mun roommate, eli tutummin "ruumis" konkoili huoneeseen. Eihän se tienny et meikä oli saapunu, nii sai varmaa sydärin ku joku blondi muija nukkuu sen huoneessa :D No ei siinä mittään, aamulla juteltiin ja sillä tytöllä oli myös joku nimi. Saksasta se on ja tosi mukavan olonen. Ja meijän takapihalla on kaks vuohta! Ja kylppärissä jotain ruskeita ötököitä. Ja myös hämähäkkejä joka nurkassa. Toi ruumis on onneks maailman paras, ku se lupas kiikuttaa ne hämähäkit pois.

En siis ihan vielä oo tulossa maitojunalla kotia ^___^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti